Kan jag välja att få min leverans vid ett senare tillfälle?

Ja men absolut det går bra! Vi kan senarelägga din order upp till en månad utifrån den utlovade leveranstiden på din beställning.

Om du vill att vi hjälper till med det så är det är viktigt att du ringer in till oss innan du klickar på knappen "slutför köp" eller ringer in till oss och lägger ordern tillsammans med oss.

Du når oss på 08-208770 och våra öppettider är vardagar klockan 10-17 med lunchstängt mellan 12-13.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk