Kan jeg velge å få leveransen min på et senere tidspunkt?

Vi kan utsette bestillingen din med opptil en måned basert på den lovet leveringstiden for bestillingen din.

Hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med det, er det viktig at du ringer oss før du klikker på "fullfør kjøp"-knappen eller ringer oss for å legge inn bestillingen sammen med oss.

Du kan kontakte oss på +468208770, og våre åpningstider er hverdager fra kl. 10-17 med lunsjstengt mellom kl. 12-13.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.
Levert av Zendesk